Fietsen

Als trotse dealer van Batavus fietsen en e-bikes bieden wij u een assortiment hoogwaardige fietsen aan die garant staan voor kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid.

Batavus, een gerenommeerd merk met meer dan 100 jaar ervaring, staat bekend om zijn vakmanschap en innovatie. Als dealer van Batavus fietsen hebben wij diverse modellen, stijlen en specificaties beschikbaar, zodat u de (elektrische) fiets kunt vinden die perfect bij uw voorkeuren en rijstijl past. Of u nu op zoek bent naar een trendy design, een klassieke uitstraling of geavanceerde technologie, Batavus biedt het allemaal.

Batavus E-bikes

Naar school, werk of een mooie fietstocht in het weekend: bereik moeiteloos je bestemming met de elektrische fiets van Batavus. Een elektrische fiets biedt extra ondersteuning tijdens het fietsen. Zonder zware inspanningen fiets je van A naar B. Wel zo comfortabel.

Voor iedereen een e-bike van Batavus

Jouw Batavus-fiets herken je snel: een modern design en handige innovaties. De combinatie van deze elementen zorgt voor optimaal fietscomfort. Tegenwind of zware bagage is geen probleem. Jij fietst gemakkelijk naar je bestemming met de extra ondersteuning van je elektrische fiets van Batavus.

Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets/e-bike voor jou.