Fiets onderhoud en reparaties

Het onderhouden van je fiets is van groot belang om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft presteren. Net zoals een auto heeft jouw fiets ook periodiek onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat alle onderdelen goed blijven functioneren.

Bij onze vestiging in Amersfoort kun je terecht voor zowel regulier onderhoud als reparaties aan je fiets.

De Bikeist fietsmonteurs staan klaar om je te helpen met alle mogelijke fietsproblemen. Of het nu gaat om het afstellen van de remmen, het vervangen van een lekke band, het smeren van de ketting of het verhelpen van elektrische storingen bij e-bikes, wij hebben de kennis en vaardigheden om je (elektrische) fiets weer in topconditie te krijgen.


Wij repareren alle fietsmerken. De fiets hoeft niet bij ons gekocht te zijn.

Onze monteurs zijn gekwalificeerd en geschoold met de laatste trainingen van o.a. Bosch en Shimano.

Fiets onderhoudsbeurt

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt je fiets grondig gecontroleerd op verschillende aspecten, zoals remmen, versnellingen, bandenspanning en verlichting.

Indien nodig worden versleten slijtagegevoelige onderdelen vervangen om ervoor te zorgen dat je veilig en comfortabel kunt blijven fietsen. Wij stellen je dan van te voren op de hoogte van de kosten.

Naast regulier onderhoud bieden we ook reparatie-services aan voor fietsen die schade hebben opgelopen. Of het nu gaat om een gebroken spaak, een krom wiel, een kapotte derailleur of andere problemen, ons team staat klaar om je te helpen.

We streven ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren, zodat je je fiets weer snel kunt gebruiken.

Onze deskundige monteurs zullen ervoor zorgen dat je fiets weer in topconditie is, zodat je veilig en zorgeloos kunt blijven fietsen.

Goed fietsonderhoud en tijdige reparaties zijn essentieel voor de veiligheid, betrouwbaarheid en levensduur van je fiets. Dus als je merkt dat je fiets onderhoud nodig heeft of als er reparaties vereist zijn, aarzel dan niet om langs te komen bij onze vestiging in Amersfoort.